Biografia

Música i arts escèniques

Barcelona, 1984

Es gradua en interpretació del violí clàssic i contemporani (2007) i en interpretació del cant jazz (2012) per l’Escola Superior de Música de Catalunya.

La seva carrera professional comença com a violinista i actriu del musical La Perritxola de Dagoll Dagom, que s’estrenà com a espectacle inaugural del Festival Grec 2003.

Posteriorment s’incorpora com a violinista a l’orquestra dels musicals Mar i Cel (2004) i El Mikado (2005), de Dagoll Dagom, així com de Cabaret (2008) d’Stage Entertainment.

Va formar part de la banda de músics -piano, saxo, violí i bateria- de l’emblemàtic teatre El Molino de Barcelona, durant els dos primers anys després de la seva reobertura el 2010, sota la direcció musical de Xavier Torres.

Actualment participa com a músic i actriu a l’espectacle infantil El col·leccionista de paisatges (des del 2008), i en els espectacles de circ contemporani de la Companyia Manolo Alcántara; Rudo (des del 2014) i Déjà Vu, estrenat el 2019 i del qual n’ha assumit la direcció musical i composició. Amb la Companyia Manolo Alcántara ha fet gira per Espanya, Portugal, França, Alemanya, Holanda i Polònia.

Des del 2004 és membre de la banda Túrnez i Sesé, amb qui ha enregistrat quatre discos com a violinista i cantant: L’arbre de l’esperança, Sol blanc, Romanços i Estampes del 21 i Vestigis. Per a Túrnez i Sesé també ha realitzat diversos arranjaments, tant per a concerts en directe com pels enregistraments, i ha estat coproductora musical de l’últim disc Vestigis.

Ha treballat en diversos concerts i gravacions com a violinista i com a cantant, amb artistes com Joan Isaac, Clara Peya, Jordi Batiste, Sanjosex & Belda, Albert Fibla i Xavi Túrnez entre d’altres.

El 2017 publica el seu primer àlbum en solitari, Vinc d’un cel blau. Aquest és el seu treball més personal, on es desenvolupa com a compositora, arranjadora, cantant i violinista.

La temporada 2019-2020 participa com a cantant solista, juntament amb Celeste Alías, en el projecte Canta gran!, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i en coproducció amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona.

Com a docent acumula més de 10 anys d’experiència fent classes de cant per a totes les edats i nivells així com individuals o col·lectives. Imparteix els Cursos Oberts de Tècnica vocal bàsica i d’Iniciació al cant jazz del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, i també és professora de Tècnica vocal a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample – Joan Manuel Serrat. El 2014 va ser la vocal coach de l’actriu Laia Costa per a la pel·lícula per a televisió Habitaciones Cerradas (Diagonal TV).